SZERETNÉL MAGADNAK EGY SAJÁT WEBOLDALT, WEBSHOPOT?

Egyedi készítésű weboldal, webshop a készítéstől a karbantartásig

Ha fontos számodra, hogy egy egyedi és jól működő weboldalad, webshopod legyen, ami mobilra is jól optimalizálva van, vedd fel velem a kapcsolatot!

Weboldal, webshop készítés

Weboldal, webshop a készítéstől a karbantartásig. Szüksége lenne a vállalkozásodnak egy weboldalra? Esetleg szeretnél magadnak egy webshopot, ahol akár a saját termékeidet árulhatod? Én segítek neked! Weboldaladat és webshopodat úgy készítem el, hogy az összes platformra optimalizálva lesz. Erre azért van szükség, mert manapság már mindenki mobilon keresztül böngész az interneten és valjuk be ha rosszul mutat és teljesít a weboldalad mobiltelefonon akkor igazából csak fél munkát végeztünk. De az optimalizáláson túl figyelni fogok minden apró kérésedre, hogy a weboldalad úgy nézzen ki ahogyan te azt szeretnéd. Remélem mihamarabb elkezdhetjük a közös munkát. 🙂

Jámbor Alex, JKWebmaking tulajdonosa

FEJLESZTÉS LÉPÉSEI

Kapcsolat felvétel, konzultáció
Megkeresésedet követően, a lehető leghamarabb, de legfeljebb 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot. Ekkor megbeszéljük, hogy melyik időpont lenne alkalmas egy hosszabb konzultációra, ahol átbeszéljük a készülendő weboldalad, webshopod minden apró kis részletét, a designtól kezdődően a tartalmi elemekig. Lehetőség van videóchat, illetve Heves megye, Pest megye és Budapest területén személyes konzultációra. Ha esetlegesen személyes konzultációt szeretnéd igénybe venni, akkor azt a kapcsolatfelvételkor telefonon vagy üzenetben leegyeztetjük.
Kivitelezés
Miután megbeszéltünk minden apró részlelet a weboldaladdal, webshopoddal kapcsolatban elkezdhetem a fejlesztést. A fejlesztés alatt folyamatosan kapcsolatban fogunk maradni annak érdekében, hogy ha esetlegesen valamin módosítani szeretnél azt még időben végre tudjam hajtani. A lehető leggyorsabban elkészítem a weboldalad, webshopod viszont közben a minőségre és az egyedi kérésekre is figyelni fogok. Elsősorban nem a mennyiségre és a gyorsaságra, hanem a minőségre fókuszálok.
Previous
Next

REFERENCIÁK

Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével!