Grafikai tervezés
Logó tervezés
Ha abban a helyzetben vagy, hogy nem rendelkezel logóval vagy rendelkezel, viszont nem vagy vele megelégedve? Ne keresgélj tovább, én segítek neked! Logód megtervezem a te elképzelésed alapján vagy pedig bízd rám magad és én megleplek! 🙂
Névjegykártya tervezés
Szükséged lenne egy névjegykártyára, amit bátran oda mersz adni bárkinek vagy pedig akárhol ott mered hagyni? Legyen szó egy vagy akár két oldalas névjegykártyáról én megtervezem neked!
Szórólap tervezés
Az emberek azt hinnék, hogy manapság a szórólap már kiment a divatból. Pedig ez nem így van. A mai napig ha egy szórólap igényesen és figyelemfelkeltően van megtervezve nagy hatással van vállalkozásod vagy céged fellendítésében.
Previous
Next

Miért engem válassz?

Kapcsolatfelvétel után átbeszéljük, a legapróbb részletekről kezdve, hogy milyen típusú tartalmat vagy tartalom csomagot szeretnél magadnak.

A konzultáció utána azonnal elkezdem a tartalmat vagy tartalmakat megtervezni neked a lehető leggyorsabban, viszont mindenek előtt a minőséget tartom szemelőtt.

Ha az általad rendelt tartalmat megterveztem, azt részedre bemutatom és ha esetlegesen valamin a szeretnél változtattani azt azonnal átszerkesztem.

Utolsó lépésként pedig részedre legyártom a megrendelt mennyiségben, majd postázom is. 🙂 

Grafikai tervezés

20.000 Ft / grafika
  • 2-3 grafika esetén - 10%
  • 4-6 grafika esetén - 15%
  • 7-9 grafika esetén - 20%
  • 10+ grafika esetén -25%

REFERENCIÁK